Je wenst te renoveren?

Neem contact op

Renovatie

Van totaalproject tot deelrenovaties

Totaalprojecten

Heb je een woning die van de kelder tot de zolder aan renovatie toe is? Bij ReENo stappen wij graag mee in jouw project.
Neem contact op

Deelrenovaties

Van een badkamerrenovatie, zolderinrichting tot het opfrissen van een slaapkamer of creëren van een bureauruimte.
Wij kunnen elke kamer afzonderlijk aanpakken maar kijken ook met jou verder richting de toekomst. Hierdoor kan een toekomstige dubbele investering vermeden worden.
Neem contact op

Ruwbouw

Kleine tot middelgrote ruwbouwerken zoals het aanpassen van raamgaten, opentrekken van ruimtes, dichtmetselen van deuropeningen maar ook het realiseren van een aanbouw zijn ook een vast onderdeel in onze totaalprojecten.
Neem contact op

Stabiliteitswerken

Stabiliteitswerken zijn een niet te vermijden onderdeel in vele renovaties. Van funderingen bijplaatsen tot het aanpassen van ruimtes. Een doordachte aanpak is hier dikwijls nodig als er dragende elementen verdwijnen of bijkomen. Gesteund door een grondige stabiliteitsstudie worden deze werken steeds correct en duurzaam uitgevoerd.
Neem contact op

Herstellingwerken

Is het dak van jouw tuinhuis aan vervanging toe? Ook voor herstellingen aan pannen of leien daken kan je bij ReENo terecht.
Neem contact op

Houtwerken binnen/buiten

Ons aanbod buitenschrijnwerk bestaat uit gevelbekleding in hout of volkernplaten, aanleggen van een houten terras, vervangen of bijplaatsen van dakramen en meer…
Ons aanbod binnenschrijnwerk bestaat uit plaatsen van binnendeuren, kasten op maat, het vervangen van een trapleuning of het plaatsen van Gyproc wanden en plafonds.
Neem contact op