Je wenst energieoplossingen op maat?

Neem contact op

Energie

Belangrijk onderdeel bij elke kleine of grote renovatie

Verwarming

Voor het vervangen of plaatsen van een nieuw verwarmingssysteem in jouw woning kan je bij ons terecht. Daarnaast kan ReENo ook een onderhoud van jouw bestaande gasketel uitvoeren, steeds afgeleverd met de juiste attesten. Het verwarmen met een warmtepomp na renovatie is maatwerk en kan steeds per project bekeken worden en waar mogelijk uitgevoerd worden. 

Fabrikanten zijn volop bezig met het introduceren van hybridesystemen waardoor een warmtepomp in combinatie met een gasketel toch het benodigde vermogen kan leveren om op een meer ecologische manier jouw woning te verwarmen. Heb je een oudere verwarmingsinstallatie die nog niet helemaal aan vervanging toe is. Dan kan ReENo een verwarmingsaudit uitvoeren waarin er berekend wordt hoeveel er bespaard kan worden met een minimum aan werken.
Neem contact op

Sanitair warm water

De kost voor de productie van sanitair warm water merk je gauw op jouw jaarlijks energieverbruik. Door hier een optimalisatie uit te voeren kan jouw energieverbruik een flink stuk dalen.
Vervang bijvoorbeeld je bestaande elektrische boiler door een warmtepompboiler. 

Deze meestal kleine ingreep zorgt ervoor dat de meerkosten dan ook snel terug verdiend zijn door het zeer lage verbruik van dit toestel. Ook een juist berekende zonneboiler, het plaatsen van een slimme regeling of het vervangen van een oude doorstromer kan jouw verbruik drastisch doen dalen.
Neem contact op

Woningventilatie

Een ventilatiesysteem wordt dikwijls ten onrechte bekeken als een noodzakelijk kwaad dat alleen maar geluidsoverlast en onaangename luchtverplaatsingen veroorzaakt. Met een juist uitgebalanceerd ventilatiesysteem dat op de juiste manier ingeregeld kan worden is dit een meerwaarde waarmee het comfort in jouw woning verbeterd kan worden. Als dit op een juiste manier gebruikt en onderhouden wordt is dit de investering meer dan waard.
Neem contact op

Zonnestroominstallaties

Een zonnestroominstallatie is tegenwoordig een vast onderdeel geworden van elke nieuwbouw of grondige renovatie. Het is nog steeds één van de meest efficiënte manieren om jouw energieverbruik te doen dalen.

Deze technologie evolueert snel en zaken als thuisbatterijen, een slimme laadpaal of een slimme boilersturing zijn tegenwoordig ook een onderdeel geworden van een hedendaagse zonnestroominstallatie. Ook voor de herstelling van oudere installatie kan je bij ons terecht.
Neem contact op

Elektriciteitswerken

Het aanpassen of herstellen van elektrische installaties is ons niet vreemd van het bijplaatsen van een lamp of een stopcontact tot het vernieuwen van een volledige elektriciteitskast.
Bij een totaalrenovatie kunnen deze werken ook door ons uitgevoerd worden. Ook de voorbereiding en de aanvraag van een keuring kunnen wij voor jou verzorgen.
Neem contact op